2014. június 06 Kategória: Hírek Írta: 

Van(megbízott) vezetője a NaGESZ-nek: meghatározott ideig

Értékelés:
(0 szavazat)

Július elsejétől már „élesben” kezdi meg munkáját a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet (NaGESZ). A költségvetési szerv vezetői posztjára nemrégiben írt ki pályázatot a városvezetés, ugyanakkor a legutóbbi közgyűlésen mégis úgy határozott a testület, új pályázatot írnak ki – addig pedig Horváth István divízióvezető látja el a szervezet igazgatását.

Néhány hónapja egy soros ülésen döntött arról a városvezetés, hogy júliustól létrehozza az említett gazdasági szervezetet. Számos feladata lesz a NaGESZ-nek: más mellett a polgármesteri hivatalban történő intézményi, pénzügyi, számviteli tennivalók ellátása, az önkormányzat által működtetett köznevelési intézmények technikai személyzetének munkáltatása és az intézményi működtetés feltételeinek biztosítása, e helyeken a közfoglalkoztatás szervezése és az intézmények műszaki karbantartási feladatainak az ellátása.
A NaGESZ igazgatására – a létrehozásával egy időben – pályázatot írtak ki. Többen indultak a posztért, ám az utolsó pillanatra mégis egy pályázó maradt, mivel a többiek visszavonták pályázatukat. Balázs Lászlónak azonban nem szavaztak bizalmat a városatyák, hanem ehelyett úgy döntöttek, újrapályáztatják a NaGESZ vezetői posztját. Addig azonban – pontosabban 2015.június 30-ig, vagy a pályázat eredményes lezárultáig - Horváth István, a Vagyongazdálkodás Zrt. munkatársa irányítja a szervezetet.

Forrás: http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/20186/van(megbizott)-vezetoje-a-nagesz-nek-meghatarozott-ideig/

Megjelent: 2937 alkalommal
Címkék:
Utoljára frissítve: 2014. november 28., péntek 21:01