2014. április 19 Kategória: Hírek Írta: 

Megalakul a NaGESZ

Értékelés:
(0 szavazat)

A közgyűlés elfogadta a Nagykanizsai Gazdasági Ellátó Szervezet (NaGESZ) létrehozására vonatkozó javaslatot, így az önkormányzat július 1-jén költségvetési szervezetet hoz létre.

A szervezet főbb feladatai közé tartozik jelenleg a polgármesteri hivatalban történő intézményi pénzügyi, számviteli feladatok ellátása, az önkormányzat által működtetésre átvett köznevelési intézmények technikai személyzetének munkáltatása és az intézményi működtetés feltételeinek biztosítása, az intézményi közfoglalkoztatás szervezése és az intézmények műszaki karbantartási feladatainak az ellátása.
A NaGESZ igazgatói beosztására benyújtott pályázatok véleményezésére háromtagú szakértő bizottságot hoznak létre, mely véleményezi a beérkezett pályázatokat. A bizottság írásbeli véleményének polgármesterhez történő leadását követően a bizottság külön intézkedés nélkül megszűnik. A bizottság feladatainak ellátásával a közgyűlés Dénes Sándor alpolgármestert, Bene Csaba pénzügyi bizottsági elnököt és Kunics György gazdálkodási osztályvezetőt bízta meg.

Forrás: http://www.kanizsaujsag.hu/hirek/19475/megalakul-a-nagesz/

Megjelent: 3950 alkalommal
Utoljára frissítve: 2014. november 16., vasárnap 19:49